Dzisiaj o godzinie 12.00 zamknięty zostanie serwer. Przerwa potrwa 24 godziny. Przygotowujemy się do startu open bety. W chwili obecnej przeprowadzamy wszystkie niezbędne testy.
Wszystkie postacie zostaną skasowane.
Nadeszła długo oczekiwana chwila... Od dnia jutrzejszego wszyscy chętni będą mogli wkroczyć do świata Shaiya'i i walczyć o dobre imię Sojuszu Światła bądź też Zjednoczenia Furii. Wybór należy do Ciebie! Do zobaczenia jutro o godzinie 12.00.
Artwork wykonany przez zwycięscę Eventu Graficznego Shaiya Polska, Raptor_15xpl
Serdecznie zapraszamy
Ostatnio zmieniony przez Raptor 2010-06-11, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: -000
Gra: Shaiya
Wysłany: 2010-06-10, 16:01
No i cóż tam? Czas w grze spędzony z sukcesami? Mnie dziady zabiły dwa razy :x Ale co się naexpiłem, to moje :d A jakie Wasze doznania? Bo ja się zakochałem, i chyba nie tylko, że przy projekcie mam przyjemność pracowania )
już można poczuć ten klimat polaków te wyzywanie się na wzajem :p Jak dla mnie, nawet fajne, ale ja zostaje przy USA wersji, zbyt dużo sie tam nacierpiałem ,zeby odchodzić :p Wd. powinni poprawić napisy w grze jak i tłumaczenie, bo tłumaczenie takie sobie :/ a napisy zbyt wielkie i na początku myslałem ,ze wszystko z caps locka jest pisane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum